På´t igen

10 augusti, 2012 av

Kvällstävlingar gillas stort! 🙂

Lunds Brukshundklubb anordnade så här en vanlig torsdag officiell rallylydnadstävling för Avancerad- resp Mästarklass. Vi var där. Speedy var pigg o alert o jag tyckte att vi gjorde en helt okey bana o sittande på höger sida i honnören gick galant. Jämfört med vår tävlingsinsats i söndags, så kändes detta bättre. Då var vi 1 poäng från godkänt så vi borde bli godkända idag, men NEJ! Domare plus domaraspirant var hårda, ja fakstiskt den hårdaste bedömningen vi stött på, så vi fick endast behålla 55 poäng denna kväll. Visst knuffade Speedy omkull burken en gång i åttans frestelse (som vi dessutom hade två gånger) och han skallade en del, men för övrigt kändes det ju bra. Endast 8 av 18 startande ekipage blev godkända i klassen, så vi var ju inte ensamma om vårt nederlag. Nu blir det till att slicka såren o försöka komma igen till den 19:e då jag anmält till ännu en tävling. Jag ger mig inte riktigt än…

Ett svar till “På´t igen”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Alltid är det något! Lycka till den 19:e 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.