Agility i Landskrona

28 april, 2007 av

Idag har det varit agilitytävlingar i Landskrona o vi var där. Efter 3 timmars väntan var det äntligen dags för agilityklass 1. Speedy hade nog inte alla hjärncellerna på plats, så vi diskade oss, bl a efter att han tagit sig en tur utanför banan!

I hoppklass 1 gick det bättre. Med 10 hinderfel (en vägran vid slalom o en liten ”kollision” oss emellan) och 0,29 sek tidsfel kom vi på 9:nde plats av 33 starter. Vi fick en blomma o en blå/vit rosett i pris.

Ett svar till “Agility i Landskrona”

  1. gun & dogsen skriver:

    Vi tycker att ni är duktiga ändå… man blir ju trött av att springa extravarv :-)… och varmt är det!
    Grattis till placeringen i hoppklass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.