Lydnadstävling på Råådalens Brukshundklubb

26 maj, 2007 av

Ja, ja ännu en start i lydnasklass II…
Det är ett år sedan senast o sedan dess har man ju ändrat lite på momenten. De senaste 14 dagarna har vi hårdtränat ”Rutan”. Denna satt perfekt på tävlingen, men… med alldeles för många skall på vägen, så istället för 30 poäng så blev det 21 i detta moment. Hade alla moment ändå gått så bra hade det väl inte varit någon ko på isen, men utöver skall, både här o där var det också mycket snusande (liksom vid tidigare tävlingstillfällen). Ett av Speedy´s favoritmoment, fjärrdirigering, där han ofta fått höga poäng, nollade vi, då han fullständigt vägrade att röra sig ur fläcken.
Av 6 startande ekipage (ovanligt få) blev vi sist, på 122 poäng! Är det för man har en welsh?!?!?!? Eller kan det kanske vara matte det är fel på!?!?!?!

2 svar till “Lydnadstävling på Råådalens Brukshundklubb”

  1. gun & dogsen skriver:

    jaha OCH hur gick det då??? trodde det var i Höganäs… så vi gick dit för att titta, mysko att det ligger tävlingar så nära på samma dag??

  2. Jenny & Robban skriver:

    Kul att du tävlar med din welsh och inte har gett upp! Jag håller också på att traggla i tvåan och jag säger bara ”rutjäveln”. Det KAN inte bara oss, mattar, det är fel på. Jag är på väg att ge upp hela tiden! Man kan ju ha kul med sin hund ändå, tänker jag! Men ändååå har jag tänkt att Robban & jag ska försöka ta oss till WSSK:s klubbmästerskap. Kanske vi ses då??? Vi kom femma förra året och i år ska jag slå Freckles-Carina (hahaha) Hon kan ju inte bara vinna hela tiden……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.