Agility i Falkenberg

28 juli, 2007 av

Under veckan som gått arrangerade Falkenbergs Hu agility-tävlingar i dagarna 3. Jag hade bara anmält till dag 2 o det kom att visa sig att det räckte med en dag (kväll/natt).
Tävlingarna var s k after beach, så det startade först kl 16.30. Vid 7-tiden var det Speedys o min tur att tävla agility klass 1. Vi tog oss runt med 5 (onödiga) fel på balansbommen. Det räckte till en 13:nde plats bland 66 startande.
Vi fick sedan vänta ända till halv ett innan det var dags för vårt lopp nr 2, i hoppklass 1. Med usla förutsättningar (stressigt precis innan det var dags att gå in på banan då ett par startande före oss uteblev o det var genomblött i gräset, så jag skulle byta från stövlar till skor så sent som möjligt. Speedy tyckte också att det var alldeles för blött att sitta i starten så vi fick ta en stående start) tar vi oss överraskande nog runt felfritt o under ideal-tiden (trots att Speedy tog kontakt med publiken ett par gånger). Detta kom att räcka till en 9:nde plats bland 54 startande o vi fick vår första pinne!!! Det var värt all väntan under kvällen…!  :-))

3 svar till “Agility i Falkenberg”

 1. Carina skriver:

  Grattis min käre son, vad duktig du är men det visste jag redan,
  Själv ska jag försöka ta min första pinne på lördagen, än är det krut i gumman trots att jag är 10 +. Fast nu säger matten att jag är ganska billig, lööööper och jagar pojkar och när jag inte hittar dem duger vad som helst, snart klar med löpet och har tyvärr inte hittat någon snygging än, matten var inte snäll jag vi åkte norröver fick jag stanna hemma men INTE hos min son Grus som jag hoppades på, vad kul vi skulle haft
  Lycka till i pinnjakten

 2. Linda & Solo skriver:

  GRATTIS!!! HEEEEJA SPEEDY!!!

  =) Linda med terriergänget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.