Sofiero

8 september, 2007 av

Dags för utställning på Sofiero. Grått o småregnigt. Trist blev även domarens utlåtande. Mr Greg från Sydafrika hittade mest fel på hundarna, inte minst på Speedy. Han tyckte att Speedy har för långa ben, fel proportioner på ryggen, för vid i fronten, fel på bettet mm. Ibland undrar man varför man åker på utställning o betalar en massa pengar för det dessutom…

Ett svar till “Sofiero”

  1. gun & dogsen skriver:

    åh, jaså ni var där?? Jag satt bara vid flatteringen febrig o dan… trist att få sådana domare… även hos oss har det ju skiftat väldigt… på Öland var hon för stor o kraftig och Sofierodomaren valde genomgående de kratigaste (birhunden var mer som en kalv), så vem vet… hade vi inte bantat henne sen Öland så… det var jäkligt nära. Men nåt cert hade det ändå inte blivit.
    Nu blir det Växjö och Åstorp. Och Golden Go i Hässleholm. Plus Bornholm. Ha de gott!
    gun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.