Agility i Eslöv

23 september, 2007 av

Jag hatar att köra bil i kombinationen mörker o dimma. Sådana förutsättningar var det idag, då vi i ottan drog oss mot Eslövs Brukshundklubb. Inte hittade jag hela vägen utan hjälp heller… Vi kom i alla fall fram hela o i god tid.
I agilityloppet var Speedy allt för het o i slalom, som var andra hindret, på banan fick jag skicka in honom inte mindre än tre gånger. Resten av banan flöt på bra o vi gick i mål med våra 10 fel och 44,61 sek. Idealtid 50 sek. Det var endast ett ekipage som lyckades ta sig runt felfritt, så våra 10 fel räckte minsann till en 9:nde placering bland 47 starter. Ingen pinne, men väl poäng till Kennel Freckles tävlan om ”Årets Freckles Hund”. Gå gärna in på Carina Arvidssons hemsida o titta.  http://hem.spray.se/kennel.freckles/
Hoppklassen flöt på kanon – Tyckte jag – Mitt i banan hör jag i högtalarna att Speedy är diskad. I mål fick jag veta att han hoppat mellan däcket o ramen – Vilken osis, men jag tyckte känsla på banan var härlig, så nu ska vi se till att hålla ångan uppe fram tills vi ska tävla i Trelleborg o hoppas på att vi även har turen på vår sida den gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.