En helg med både agility och bruksspår – Skulle ju bli kanon – Om inte…

7 oktober, 2007 av

På lördagen tog vi oss till Trelleborg för att tävla hopp- resp agility, klass 1. Jag handlade inte tillräckligt tydligt o det slutade med disk i båda loppen. För övrigt har vi ganska bra flyt på banorna o det känns att vi utvecklats det senaste halvåret. Vi behöver nu även lite tur!

Idag har vi då åter stigit upp i ottan. Denna gång för att tävla appellklass spår i Burlöv. Speedy både vill och kan det där med spår o vi fick  10 poäng av båda domarna i det momentet. Spår-Speedy fortsatte sedan även på lydnadsplanen (ännu värre än vanligt), så jag valde att avbryta tävlingen under momentet linförighet. 🙁

Nu är jag rätt besviken o känner olust att tävla mer, där lydnadsmoment ingår, men jag vet ändå inte om jag kan hålla mig där ifrån på sikt…

Ett svar till “En helg med både agility och bruksspår – Skulle ju bli kanon – Om inte…”

  1. Lena skriver:

    Åh va kul att se Er med i cyberrymden. Får jag lov att länka till Er sida från min sida? Jätte fin sida Ni har,hit kikasr vi in regelbundet!

    Lena med Spanjorerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.