På jobbet

10 oktober, 2007 av

Speedy följer med mig till jobbet ibland. Han får normalt gå fritt på kontoret. Oftast sköter han sig väl o flyttar mest runt från plats till plats o där emellan ber han om lite kel från någon av kollegorna. När vi äter frukost är hans givna plats under köksbordet.

På lunchtimman händer det att vi kör till Max hamburgerrestaurang, på Väla. Ett flertal gånger har den trevliga personalen bjudit Speedy på bacon. Redan efter ett par besök där hade han full koll på vad som var på G. Med rätt motivation är de väldigt lättlärda de små liven! 🙂

Ett svar till “På jobbet”

  1. mamma Tosca skriver:

    Kan inte jag få flytta ned till dig, vill också ha bacon
    hälsningar alltid hungriga mamman Tosca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.