Årets sista tävling – Agility i Varberg

18 november, 2007 av

Som jag längtat till denna dag!
Det skulle ju egentligen varit en dubblerad tävling med två hoppklasser o två agilityklasser. Nu blev det bara två hopp o en agility, men vi som brukar bli bättre o bättre efter hand som loppen går av stapeln, så var det ju i alla fall en start mer än brukligt.
Denna gång blev det dock så att vårt första lopp blev dagens bästa. I agilityklassen fick vi 10 fel (vägran i slalom o ett missat kontaktfält på balansen). Med det hamnade vi på 21:a plats bland 73 startande. 20 fick pris – Typiskt!
I hoppklass B var jag inte tydlig nog, så Speedy tog fel väg o vi blev diskade. I hoppklass A startade welsh-tiken Smilla före oss o när hon gick i mål försvann hon bakom speaker-vagnen o det glömde Speedy inte… När vi tagit fjärde hindret försvann han från banan – Naturligtvis för att leta efter lilla tiken, men han fann ”bara” Pia Ringius med Beamer o han är ju hane! Suck, sa Speedy.
Själv kan jag ju inte säga att jag känner mig riktigt nöjd med dagen, men jag har naturligtvis fått nya erfarenheter som förhoppningsvis kan ge resultat på en annan tävling.

En bild jag tog över hoppklass B – banan

varberg1.jpg

Ett svar till “Årets sista tävling – Agility i Varberg”

  1. Lena skriver:

    Hej

    Ja vi valde att inte ta till Varberg p g a ringormen,vill inte riskera att få det även om risken var minimal! Trist då man sett framemot att starta men jag får inse att Varberg o jag inte är komperativa då det alltid varit nått när det gäller den tävlingen alltså.

    Tråkigt att du inte var nöjd med er prestation,det kan man ju vara fast inte loppen går bra men här förstår jag dig om han drog från banan – busepågen 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.