Paket-tjuv

21 december, 2007 av

Jag hade informerat familjemedlemmarna om att inga paket med ätbart innehåll skulle läggas under granen. Alla hörsammade inte det…

Tidigare ikväll när maken o jag stod i köket o tillagade middagen tyckte jag mig höra något som prasslade. Hade Speedy möjligen något bus för sig? Ja, men visst – Han hade varit o hämtat ett paket (utan att någon märkte det) o öppnat det, för inuti fanns ju en krokodil – en sådan ni vet som rensar hundens tänder – Den tyckte Speedy smakade smaskens! Få pakettjuvar kan öppna i förväg utan reprimand – Ibland lönar det sig att vara hund! :-))

tjuven.jpg

Ett svar till “Paket-tjuv”

  1. freckles gänget skriver:

    Käre son, så glad att mina barn nedärver genen för matsök, då behöver ni ju inte svälta ihjäl, ni är lika på hittiga som jag, Har massor att lära mina barn
    GOD JUL o GOTT NYTT ÅR
    önskar mamma Tosca och resten av Freckles flocken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.