Parning

6 januari, 2008 av

Speedy är parad med Vildvingens Lilly (Svea) o vi hoppas att det ska komma ut ”lagom många”, supertrevliga valpar, i Linköping, under första halvan av mars.
Du som redan nu är intresserad av en welshvalp och som vet med dig att du kan ge den ett aktivt liv, ta gärna kontakt med Sveas matte, Marie, på tel 070-5089646 eller 013-850 95. Du kan också skriva mail till henne på adress; marie@sisu.nu.

2 svar till “Parning”

  1. Jenny & Robban skriver:

    Hej!
    Vad roligt! Så det blev en parning till slut…. Speedy, han kommer säkert vara som vanligt i framtiden och du kommer bara få glädje av av få träffa fina små Speedyzar framöver. Ska du ha nån själv? Jag får hem en valp i februari, men det blir ingen welsh utan en kelpie. Jag har funderat länge och väl om det skulle bli rasbyte eller ej, men nu blir det så!

  2. Lena skriver:

    Speedy pappa då måste vi ju bara få se underverken sedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.