Agility i Oskarström

2 februari, 2008 av

Två pinnar o en uppflyttning eller två diskningar. Ja det var de två ytterligheterna som denna dag skulle kunna ge och det skulle visa sig att det skulle sluta med det senare.
Speedy o jag lämnade Raus Vång strax efter kl 7. I starka vindar tog vi oss upp längs E6:an. Det var lätt att hitta till tävlingsplatsen o i lagom tid var vi där. I första loppet var (som vanligt) Speedy lite väl het o jag för långsam o ganska snart var vi diskade pga fel väg. I andra loppet, som jag helt klart trodde skulle bli vårt bästa, fick Speedy tik i nosen och efter två hinder avvek han helt från banan och disk nr 2 var ett faktum. Efter denna ”uppvisning” packade jag ihop våra prylar o körde hemåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.