En aktiv avslutning på veckan

2 mars, 2008 av

Jag har nu skaffat mig en egen dator o hoppas att det ska innebära lite tätare uppdateringar på hemsidan.
Idag, söndag, började vi förmiddagen med ett 19 timmar gammalt viltspår, vilket Jesper servat oss med. Vi hade samma spår till båda hundarna. Speedy gick ut som nummer två o jag funderade på om han skulle gå på blodspåret eller om våra människospår skulle störa. Han är ju van att spåra bruksspår också. Jag behövde inte vara allt för orolig. Han spårade både snabbt o säkert fram till de sista tiotalet meter. Vet inte om vårt tidigare trampande där störde honom eller om det var rävgrytet (med tre upp/nergångar) som fick honom att tappa fokus. Efter lite hjälp nådde han så fram till den efterlängtade klöven. Han är stolt som en tupp när han bär den tillbaka till bilen.
Under sena delen av eftermiddagen har vi så varit ute i ridhuset i Ormastorp o tränat agility, tillsammans med Hanna o Linda från Råådalens BK.
Vet inte om Speedy är särskilt trött, men han ligger i alla fall i en av sina sängar o vilar nu.
speedy-vilar.jpg

Ett svar till “En aktiv avslutning på veckan”

  1. Träning för öppenklass? Hoppas det går bra! Robban är så hiskeligt skotträdd att jag tvekar inför öppenklassen, men varje gång jag spårat (idag bara vanligt personspår) så blir jag sugen igen. Kanske man borde prova i alla fall. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.