Skitig

9 mars, 2008 av

Agria har just nu en tävling där man kan rösta på Sveriges smutsigaste djur, www.agria.se. (Vi ar varit inne o röstat på mamma Tosca ett flertal gånger). Efter dagens promenad tillsammans med vorsteh-kompisen Bessie o därpå följande spårträning skulle Speedy också mer än väl kvalificera sig för denna tävling! Som ni förstår av bilden blev det badkaret o shamponering när vi kom hem. Speedy tycker inte nå´t vidare om det, men efterföljande föning gillar han desto bättre. =)
speedy-sparat-425.jpg

Ett svar till “Skitig”

  1. Lena skriver:

    Åh det var så kul att se Er i tisdags. Ja en skitgris är han allt på kortet fast man har ju sett värre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.