Från moll till dur i Lund

25 maj, 2008 av

Körde hemifrån på förmiddagen. Efter knappt en mil upptäckte jag att jag glömt kopplet. När ska jag bruka allvar av att skriva en packningslista för tävlingsdagar? Ett koppel är ett måste, så hem igen… En bra vägbeskrivning på PM:et tog oss sedan smidigt till Lunds Brukshundklubb. Träffade ett helt gäng från vår klubb o Speedy o jag ”hyrde” in oss i skuggan av deras tält – Tack för det!

Agilitybanan var lite klurig, men borde inte vara omöjlig, men Speedy var helt okoncentrerad på uppgiften (började med att tjuvstarta), så det kunde bara sluta på ett sätt – Dsk!
Lååångt senare var det dags för hoppklassen. Denna gång var Speedy med mig på ett helt annat sätt (men, han stannade mitt i slalom!). Vi lyckades ta oss runt utan hinderfel 🙂 o denna gång hade vi dessutom marginalen på vår sida. 11 pinnar delades ut o vi lyckades knipa den sista av dem, 0,02 sekunder före 12:an (som också är en Welsh). Nu blev vi glada igen!
Avslutade dagen med Morsdags-middag hemma hos svärmor.

Måste även skriva om det fantstiska vädret, strax under 20 grader, lätt vind o klar blå himmel hela dagen!

agility-lund.jpg

4 svar till “Från moll till dur i Lund”

 1. Linda & Solo skriver:

  Grattis till pinnen!!! Såg himla fint ut=)

 2. Birgitta Wiktorsson skriver:

  Grattis till pinnen!! Synd att jag satt i sekretariatet till andra banan så att jag missade ert lopp.

  Birgitta & Guess

 3. Lena skriver:

  SÄGER GRATTIS igen i denna tråden med skrev igår i den förra. Du är alltid välkommen att dela våra tält. Alltid kul att sitta ihop och heja fram varandra blir liksom stämning på det viset samt att det hörs och syns att vi heja på de våra

 4. Grattis, vad roligt! Snyggt jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.