Agility på hemmaplan

8 juni, 2008 av

I helgen har min hemmaklubb, Råådalen, arrangerat officiella agilitytävlingar. Under lördagen tävlade small o medium-hundar (jag var i Stockholm då) och idag, söndag var det dags för de stora hundarna.

Speedy var väldigt snusig, men hyfsat kontaktbar ändå, så vi tog oss runt felfritt i hoppklassen. Tyvärr fick vi ingen pinne för det idag. I agilityloppet tog vi oss runt, men där drog vi på oss 10 fel.
När mitt tävlande var över blev Speedy hämtad av husse och slapp därför vara kvar i hettan. Jag skulle nämligen vara kvar som funktionär. Det blev lite blandade uppgifter för mig, hindervakt, prisutdelare, hindersläpare o kökstjänst.
agility-20080608.jpg
Min kusins sambo Annica o hennes blandis Saga får representera dagen, på bild.

Ett svar till “Agility på hemmaplan”

  1. Lena skriver:

    Ja det var verkligen en intensiv helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.