Varberg

24 juni, 2008 av

Så mycket som egentligen ska stämma en tävlingsdag, även utanför banan.
Först o främst ska man vara frisk, både hund och förare. Sedan är det där med transporten som ska flyta, allt ifrån att starta hem-ifrån i tid o ha en bil som bara rullar, utan motorproblem, punktering o så naturligtvis vill man slippa olyckor. Bra väder är ju också en trevlig ingrediens.
Tur och retur Varberg flöt på bra. Mer fanns istället att önska på banorna – Det är ju pinnar man vill ha!
I agilityloppet tog en go Freckles-tik de flesta av Speedys hjärnceller i anspråk så jag fick jobba hårt med att få honom med mig på banan. Så hårt att jag fick fullständigt hjärnsläpp då fyra hinder återstod – Jag hade glömt vart vi skulle! Vi tog oss runt till slut, men med en massa felpoäng, 25 hinderfel samt 7,58 sek tidsfel.
I hopploppet hade vi lite otur, men annars flöt det på rätt bra. Vi fick 5 fel för en vägran i slalom (jag tror att jag tryckte fram honom för långt) och med det hamnade vi på en 14:e plats bland 48 startande ekipage.
Efter loppen fick Speedy springa lös tillsammans med halvsystern, Freckles Lapprica Papprica (Zoya). Det tyckte han var kvällens höjdare!
Här är de två på bild;
halvsyskon.jpg

2 svar till “Varberg”

  1. Brudar!! Var glad över att han inte försvann från banan… det har hemske-Robban gjort! Kan skratta åt det nu men INTE då!
    Trevlig sommar

  2. Lena skriver:

    Ja karlar de har bara fruntimmer i huvudet och det gäller tydligen oavsett djurart 🙂 14 utav 48 är ju inte dåligt alls.
    Nu är det ju Bjuv till helgen och vi hoppas ju på pinnar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.