Inte marginalerna på vår sida

20 september, 2008 av

Idag var jag lite inställd på att vi skulle ta en pinne i Hässleholm, men vi hade inte turen på vår sida. (Missade pinne i hoppklass 1 B med 0,05 sek!!!) Jag är ändå ganska nöjd med dagen. Startade i 2 x Hopp och 2 x Agility. Ingen diskning o inga tok-ryck av Speedy, utan vi hade faktiskt ett hyfsat samarbete på alla banorna! 🙂 Har han möjligen blivit vuxen?!?
Nollade i båda hoppklasserna, men trots att vi låg en bra bit under idealtiderna så räckte det som sagt inte till någon pinne. Placerade oss som bäst på en nionde plats (o för det fick vi pris). I agilityklasserna fick vi 5 resp 10 fel. Hade ovanligt bra kontaktfält idag!

På bilden delar Speedy tält med Asta (Shenglins Izabel Novel Jewel)

Ett svar till “Inte marginalerna på vår sida”

  1. Lena skriver:

    Så nära men ändå så långt ifrån,tråkigt men Ni verkar ju vara på G nu. Själv har jag fullständigt tappat stinget för agility,kanske jag behöver en paus. Livet känns ännu mer komplicerat nu,vet inte vilket ben jag ska stå på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.