Yes! Yes! Yes!

28 september, 2008 av

Idag skulle det, oberoende resultat, bli vår sista start i appellklass spår. Antingen skulle vi bli uppflyttade eller så skulle jag ge upp denna gren.
Det regnade när vi lämnade Raus Vång kvart över sex på morgonen. Dagens tävlingsplats var Landskrona Brukshundklubb i Saxtorp, så körvägen var ovanligt kort. Efter lottdragning (fick start nr 11)o en viss väntan körde vi andra sidan motorvägen, ner vid havet, där det blåste mindre storm. Det hade i alla fall slutat regna…
Speedy spårade bra o tog alla apporterna o vi fick 9,5 poäng av båda domarna. Dömde gjorde
förresten Anders Therup och Yvonne Rylander.
Väl tillbaka på klubben o lydnadsplanen var det dags att börja med budföring o där efter platsläggande i grupp. Speedy stannade snyggt hos mottagaren på budföring, men snusade när han kom tillbaka till mig! Först efter tre kommando satte han sig äntligen, och vi fick nöja oss med 5 i betyg. På platsläggande krävdes också tre kommando innan han lade sig ner. Han låg i alla fall de 3 lååånga minuterna o vi fick 8,5 i betyg. Resterande lydnadsmoment gick knackigt, men vi fick åtminstone poäng i alla. När det så blev prisutdelning så började man räkna upp ekipagen ner ifrån i listan. När de kommit till placering nr 5 började jag misstänka att mina papper försvunnit på vägen, men inte… Vi kom på andra plats idag (bland 12 startande) o med poäng som räckte till en uppflyttning till Lägre Klass! :-))

5 svar till “Yes! Yes! Yes!”

 1. freckles gänget skriver:

  Supergrattis från stolt uppfödare och mamma Tosca, fy bubblan vad ni är bra

 2. Jenny & Vovvarna skriver:

  Massor med ”Grattis och Hurra” från Motala. Härligt jobbat! Fina spårpoäng!

 3. Maria skriver:

  Åh vad ni är duktiga! Vi är grymt imponerade! Maria & Tiffany

 4. Linda & Solo skriver:

  GRATTIS=)=) Heja Speedy!

 5. Lena skriver:

  STORT GRATTIS!!!! Hurra va NI är bra och kom ihåg,skam den som ger sig där ser Ni att det går vägen. Lycka till i Lägre klass! Kram Lena och byrackorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.