Vinster

6 oktober, 2008 av

I Skurup vann vi två leksaker, en batteridriven tandborste och ett presentkort på hundförsäkring. Två av dessa vinster har gett mig anledning att skriva.
Den rosa figuren som Speedy leker med på bilden låter som djungelljud när man trycker på dem. Han blev jätteglad för den när han fick den i eftermiddags. Han har den gärna bredvid sig o ikväll skulle den bäras med på promenaden. Speedy ligger gärna o gnäller med leksaken bredvid o jag funderar på om han bara älskar den lille figuren eller är det nå´t som stressar honom? Nu har vi gömt den i ett skåp o då letar han efter den o gnyr! Har du någon erfarenhet av en sådan här pryl?
Den andra vinsten jag tänkte skriva om är försäkringen. Det är en veterinärvårdsförsäkring för hund, gällande 1 år på Folksam. Jag säljer den till ett pris som gynnar både dig o mig. Anmäl ditt intresse på min mail; gunilla.alsterjford@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.