Regnet, det bara öser ner…

26 oktober, 2008 av

Det är nog bara tokiga hund- resp hästmänniskor som ger sig ut i sådant väder. Sedan inatt öser regnet ner…
Vi for till Skurup på söndagsmorgonen för att tävla i lydnad. Alla fyra klasserna skulle startas under dagen, varav ett par dubblerade. Det myckna regnandet gjorde det problematiskt för domare med assistenter att klara av att skriva på papperna o att hålla dem hela!
Jag tror inte jag kan skylla vårt skrala resultat så mycket på det dåliga vädret, men visst hade det varit lite trevligare i alla fall om det inte regnat så förbaskat. Vi fick 107 poäng o därmed ett tredje pris. Placeringen blev sjua av åtta som kom till start (Totalt var 11 anmälda i klass 2). Ingen av deltagarna kom upp i poäng-nivå för ett förstapris. I och med dagens tävling har vi startat (och fått pris) i totalt fem grenar under detta år (lydnad, bruksspår, agility, utställning och viltspår).

Ett svar till “Regnet, det bara öser ner…”

  1. Ulla skriver:

    Idag kommer vi och gratulerar. Tyvärr kan inte kompisen Bessie följa med eftersom hon löper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.