Fotografering

13 november, 2008 av

Vi for till Södergårdens Reklambyrå i Malmö. Där skulle Speedy fotograferas tillsammans med en tillfällig matte (Maria Bramwehl). De skulle gå promenad (iklädda reflexvästar) i en park. Jag var med under hela tiden o Speedy var väldigt ”mammig”. Han pep o han drog. Fotografen var tålig o av ca 200 bilder ska säkert någon ha blivit bra. Fotot ska användas till en tävling för Purina, Beneful. Jag lägger ut en länk när jag fått veta att tävlingen är igång.
Bilden nedan har jag dock tagit med min egen kamera.

2 svar till “Fotografering”

 1. Jenny & Robban W skriver:

  Hoppas du också får tillgång till en proffsfotografs bild av Speedy. Träffade Rookies matte igår kväll. Vi rider i samma lektionsgrupp. Hörde att han mådde bra och var full av bus, bla hade han redan tuggat sönder två mobiltelefoner och fjärrkontrollen till TV:n, haha!
  Folk säger att kelpiesarna är komplett galna, men welshar är nog minst lika vilda!

 2. mamma tosca skriver:

  Så vacker som du är min son, så är det ju självklart att du ska bli
  utvikningspojke och movie star
  hälsar mamma Tosca som bara blir yngre och yngre för var dag, de säger att jag är inte klok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.