Mera lydnadsträning

15 november, 2008 av

Har åter varit o tränat för Kenneth på Hundkompetens. Han har egentligen inte så mycket att säga som är nytt för mig, men han påpekar små detaljer som säkert kan göra susen på resultatet. Speedy hade lite mer kontakt med mig idag än tidigare. Hemma på köksgolvet går det naturligtvis ännu bättre, men där går inga lydnadstävlingar av stapeln…
Kenneth ville att jag skulle anmäla mig till tävlingen i Höganäs på luciadagen, men om allt går som planerat sitter jag med en ny-opererad fot då och kan förmodligen inte gå ordentligt, så det blir ingen tävling där för vår del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.