Första snön

22 november, 2008 av

Påpassligt nog hade vi redan tidigare bestämt att Bengt skulle lägga på vinterdäcken på min bil på fredagseftermiddagen. Redan på vägen hem från jobbet igår fick jag nytta av dem. I Helsingborg kom säsongens första snö o det frös på, på vägarna.
De flesta lördagarna börjar vi med att promenera, alternativt cykla ner till Carl Perssons Bageri på Råå. Köper oftast deras delikata filone-baguetter med vallmo- och sesamfrö. Mums! Idag gick Speedy o jag utan husse, som stannade kvar hemma. Så härligt när snön får ligga kvar, vi fick en skön morgonpromenad o Speedy snusade o busade.

Ett svar till “Första snön”

  1. Lena skriver:

    Vintrigt skåneland och hundarna är som ystra när man går ut.Underbart väder idag,kall hög fin luft och solsken.

    Jag ska inte träna i ridhuset,har inte råd helt enkelt men så är det.

    Men vi ses kanske nån gång någonstans………

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.