Lördag idag

6 december, 2008 av

Jag brukar gömma spår-pinnar inne i huset som Speedy får leta upp o sedan byta med mig mot godisbitar. När jag nyligen åter började träna vittringsapportering för klass 3 (vi ska dit under 2009 ;-)) visade det sig att Speedy inte förstod ett dugg varför han inte fick ta ALLA pinnarna. Därför gömmer jag nu godisbitar istället för pinnar när vi leker inomhus. Så har vi bl a gjort idag. På bilden har Speedy precis hittat en av gotterna.

En stund med bl a kloklippning blev det sen. Speedy är ännu mer avkopplad än det ser ut på biden. Jag sitter på golvet med honom i knät. Han é för go!

Så var det dags att inviga nya soffan, vilken levererades igår. Det får bli en ny filt till Speedy, men just idag fick ett badlakan duga. Vill ju inte ha allt hundhår i sofftyget. Speedy låg från början med sitt huvud uppe i Christians knä, men så fort kameran kommmer fram är han alert.

Ett svar till “Lördag idag”

  1. gun skriver:

    Hej o tack för hållda tummar! Hoppas foten fixar till sig å det snaraste!! För en hundägare är fötter guld värt!! Vi hörs & ses!! Kanske inte nu, men sen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.