GOTT NYTT ÅR!

31 december, 2008 av

Började dagen med en cykeltur på ca 5 km, tillsammans med Speedy. Efter intagen frukost blev det sedan både päls- och tandvård (trots att vi inte ska till My Dog…). Som belöning fick han efteråt tugga grisörat som han fått av Madde o Janne i julklapp.
För en stund sedan kom vi tillbaka hem efter en promenad som gått ner till o längs med havet, på en dryg timme. Vi gör vad vi kan för att Speedy inte ska sova under dagen idag så att han blir riktigt trött ikväll. Då ska vi ta med honom till min syster, som bor en bit utanför stan. Speedy kommer att få tillbringa tolvslaget i sin tygbur, stående nere i deras källare. Han är nämligen rädd för raketer. Smatterband tillhör också sånt han är skraj för (några ungdomar skrämde honom med sådana för några år sedan).
Önskar nu er alla ett riktigt Gott Nytt År! så hörs vi 2009.
Nedan ett par bilder från dagen.

Husse-”Tandläkare”

Belöningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.