En ny dag o ett nytt år

1 januari, 2009 av

Vill mest bara skriva att Nyårskvällen/natten blev lugn o trevlig, även för Speedy. Just runt midnatt, då vi gick ut för att titta på fyrverkerierna, bodde Speedy i sin bur. För övrigt var han med oss o de andra gästerna hela kvällen. Han o min systers vorsteh (som varit med på jakt hela dagen) brydde sig inte särskilt mycket om varandra, utan lufsade lugnt omkring alternativt låg o vilade i var sitt hörn.
I morse kl 06.00 var det någon i närheten som avfyrade si-så-där en 10 raketer (undrar om det var några personer som sovit över 12-slaget). Detta smällande påverkade heller inte Speedy särsklit mycket.
I eftermiddag har vi varit ute i solskenet o promenerat, precis som alla andra vuxna, barn o hundar. Juldagen o Nyårsdagen är nog de största promenaddagarna på hela året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.