Åter till normala rutiner

6 januari, 2009 av

Ledigheten börjar gå mot sitt slut o det vanliga vardagslivet närmar sig åter. Vi har nu tillbringat några dagar i fritidshuset i Vejbystrand. En av dagarna tog vi en biltur upp mot Västersjön. Via Internet hade Bengt hittat promenadstigar vid Djurholmen. Där fick vi en härlig tur i orörd natur. Skönt att det var fruset i marken för på vissa ställen skulle det annars varit riktigt blött! Speedy sprang säkert dubbelt så långt som vi gick så han fick också en bra runda.

Lillhusse Christian har återvänt till Växjö, där studierna åter börjar imorgon. På bilden har han dragkamp med Speedy.

dragkamp2

2 svar till “Åter till normala rutiner”

  1. Jenny & Robban W skriver:

    Ville bara gratulera till Årets Frecklesvovve. Han är en värdig vinnare!

  2. Lena skriver:

    God fortsättning. Härliga bilder. Ja det är mysigt att vistas i skogen nu när det är kallt,frusen mark o hög fin luft – man njuter. Skönt att vardagen är tillbaka så man kommer in i rätt rutiner igen,blir allt lite vilse på dagarna när det är så mkt ledigt….fast jag har ju jobbat mellandagarna så helt från rutinen har man ju inte varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.