Lite blandat

18 januari, 2009 av

Nu är hemsidans nya webadress igång. Jag påminner dig därför igen om att ändra i ”Favoriter”.
Tack Marcus (äldste sonen) för all dator-hjälp!
Vädret är dimmigt o trist. Skönt att ha agilityträningen inomhus. Idag hade vi mellanpasset, dvs vi behövde varken plocka ut eller in hinder – Det är lyxigt. Som avslutning körde vi läggande/sättande i grupp. Speedy tycker att sitta är helt onödigt när man kan ligga…
Sänder en extra tanke till klubbkompisen Ingrid, som igår blev rätt illa biten av en annans hund.

Här har vi Mia o hennes Hilda i action. Jag ber om ursäkt för att jag inte är någon bra fotograf o för att kameran heller inte är den bästa för sådana här bilder. Grattis Hilda på namnsdagen!
hilda

 Nicklas o Ludde tränar normalt också i vår grupp. Idag hade Nicklas dock bara med Luddes lilla dotter Tingeling. Hon är ännu inte gammal nog at få träna på ”riktigt” .
tingeling

Här har vi Sigge. Hans matte Gunilla fastnade tyvärr inte.
sigge

Ett svar till “Lite blandat”

  1. Lena skriver:

    Ny adress noterad o ska ändra länken på min hemsida också så man kommer rätt. Kul att det går bra på träningen. Själv går det bra också när vi kan – i helgen har jag dock legat i flunsan som fick sitt kulmen då så det blev att ta ut komp idag o bli hemma. Här har jag börjat träna lydnad med Nell,tänkte ev tävla längre fram men vi får se – vi har lång väg kvar tills det är dags……..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.