Allroundwelsh 2008

25 januari, 2009 av

Den landsomfattande tävlingen ”Årets Allroundwelsh 2008” är avgjord. Jag siktade på att det skulle bli tredje gången gillt, men istället för att stå på toppen av prispallen fick vi nöja oss med en tredje plats. Hade samlat ihop 101 poäng, men det räckte alltså inte till vinst detta år.
Jag ska väl i och för sig vara rätt nöjd med att ha tävlat i fem grenar (agility, bruksspår, lydnad, utställning och viltspår) o fått poäng i samtliga. Får se om vi kan vara med i slåss om titeln även detta år.

Grattis mina medtävlare! Lisbeth med Donna vann med 139 poäng o Eva med Kojak blev tvåa, på samma poäng som ettan.

Jag har idag skapat en ny sida ”Allroundwelsh” där du kan läsa mer om reglerna för tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.