Tösalt och lördagsgodis

14 februari, 2009 av

Tillbringar helgen i Vejbystrand. Vi har tyvärr inte fått särskilt mycket snö, men tänk vad de sprider ut mycket salt på gator o gångbanor. När vi idag gick till affären för att köpa frukostbullar började Speedy halta. Efter att ha hjälp honom att skrapa av tassarna i snön på en gräsmatta kunde han gå obehindrat igen. Säkert salt som trängt in mellan trampdynorna.
Precis som vi oftast gör på lördagarna när vi är här ute, köpte vi ett grisöra till Speedy, vilket han sedan får bära hem. Svansen pekar rakt upp mot himlen där han trippar iväg med sitt godis. Så snart vi är hemma på tomten igen äter han upp det på en gång.
med-ora-i-skogen
På väg hemåt genom skogen
infor-beach-2009
Inför Beach 2009

2 svar till “Tösalt och lördagsgodis”

  1. Lena skriver:

    Happy Valentin. Härligt med kyla,hög luft och solsken men baksidan är ju saltet som skåningarna är så glada för att sprida ut oavsett…..

  2. Maria & Tiffany skriver:

    Åh vilken fin bild vid havet, så lycklig han ser ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.