En aktiv söndag

15 februari, 2009 av

Morgon;
Dagen började med den vanliga promenaden upp till ICA Vågen för att köpa frukostbröd.
Nästa aktivitet;
Efter intagen frukost gav vi oss åter ut i vinterkylan. Det var dags att beskära några träd på området. Speedy sysselsatte sig själv hela tiden, till en början med diverse pinnar som husse sågat ner. Senare satt han mest o kollade vilka som gick förbi utanför staketet. Utevistelse, ca 2 timmar.
Agility;  
Käkade lunch, packade och körde hemåt. Hämtade Marcus på vägen. Speedy o jag for sedan raka vägen till agilityträningen i Ekeby medan de andra två lagade middag där hemma. Träningspasset var mellan 14 o 16.30.
Love & Light;
På kvällen var det dags för dagens sista aktivitet, då vi vandrade de 4 kilometerna i stan längs Love & Light, Helsingborgs nya stora ljusfest (pågår i 8 dagar). Nedan ser du exempel på ljusinstallationerna. Marcus är fotografen i sammanhanget.
Klickar du på en bild får du se den i ett något större format.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.