Hund på jobbet

26 februari, 2009 av

Både husse o jag har förmånen att få ha med hunden på jobbet. På mitt arbete får Speedy normalt gå helt fritt. Han har ett par favorit-platser att ligga på. Den mest använda är den under köksbordet. Kan ni förstå att en welsh trivs i köket! 😉 Att han ofta får en ostbit av någon kollega, efter frukosten, gör det ju inte mindre intressant att vara där…
Jag har lite problem med honom när det kommer personer som inte jobbar där o de går in i lokalerna  (tillhör inte flocken!). Speedy följer då gärna efter o skäller ut dem när de kommit in  i ett rum/hörn. Rätt naturligt beteende, men inte önskvärt på jobbet. Det är dock inte så ofta det är någon på besök.

under-bordet
Speedy under bordet, mellan alla stolsben

bitte-o-speedy
Bitte har just bjudit på nå´t smaskigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.