Hopplöst?

3 mars, 2009 av

Har kommit in i en svacka då det gäller lydnadsträningen. Speedy verkar åter tycka att det är trist o det ställer ju ännu högre krav på mig.
Idag har vi tränat platsläggande i liten grupp – tillsammans med två goa tikar. Det blev väldigt mycket (tuff) träning för Speedy som skakade i hela kroppen när han tvingades ligga still intill dessa tikar. Jag behöver väl inte nämna att han inte klarade att ligga kvar hela tiden ut…
Efter att tikarna gått hem skulle jag träna momentet hopp. Antingen hoppade Speedy inte alls eller så hoppade han o direkt efter att han landat satte han nosen rakt ner i backen. Det luktade säkert extra gott på planen men det var nog också ett sätt att försöka komma undan mer krav…
Frågan är om mitt tålamod börjar sina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.