Rätt låt vann

14 mars, 2009 av

Efter att vintern åter gjort ett kort besök under veckan kom så våren tillbaka idag. Ägnade en del av förmiddagen åt trädgårdsarbete (vid fritidshuset). När lunchmackan sedan var intagen började jag trimma Speedy. Om en vecka är det dags för utställning i Malmö. Det är dock någa timmars puts kvar, innan dess och så ett bad förstås.
Ikväll har vi sett o hört rätt låt vinna i Melodifestivalen (nej, Speedy brydde sig inte…).Synd dock att Måns bara blev 4:a.
krokus

2 svar till “Rätt låt vann”

  1. Lena skriver:

    Melodifestivalen??!! Skräp. Här firade vi WORLD DAY och hade levande ljus istället för elekticitet och hedrade jorden genom att spara energi samt att det blev i säng tidigt då jag städat bilen från topp till tå invändigt vilket var mer tidskrävande än jag hade tänkt mig men nu är jag nöjd med jobbet jag lade ner. Peggy tyckte mest att det var tråkigt där hon satt i dörröppningen på jobb och kikade på spektaklet – Ludvik sov under lunchrumsbordet men sedan fick de en skogsrunda som tack för deras tålamod 🙂 Kram och Voff från oss

  2. Gun skriver:

    hallå där… sökt på mejladress och där slutar min kunskap om FB. Sen sökte jag på Gunilla… ungefär 80 sidor innan jag gav upp. Du kanske kan hitta oss istället… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.