Handling i Malmö

21 mars, 2009 av

Irländske domaren Colm Beattie tog god tid på sig att bedöma hundarna – en ganska hård bedömning. Han delade ut en del blåa band o bland sex championhanar fann han endast två som han tyckte var värda CK. Speedy var otroligt laddad (troligtvis hormonstinn) o gav ifrån sig läte under mestadelen av tiden i ringen. Kritiken var rätt bra, men han hamnade sist av championhanarna.
Flyttade sedan raskt (ja, ja, maken tar sin tid med kryckorna o jag hade ju en del att lasta på mig, så jag gick ett par omgångar) tio ringar längre bort. Jag skulle nämligen ställa min systers vorsteh-tik, Bessie, i hallen bredvid. Där dömde norrmannen Per Porsild. Bessie fick en kanon-kritik o slutade som BT-2.
bessie
Bessie (3 år)

albin
Bessies fan-club med Albin (2 år) i spetsen

speedy-malmo
Tokern Speedy (7,5 år)

Ett svar till “Handling i Malmö”

  1. Lena skriver:

    Alltid nervöst att ställa andras hundar tycker jag men du klarade det ju med bravur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.