Bus i Ängelholm

26 mars, 2009 av

Totalt 10 ekipage, fördelat på tre klasser, hade anmält sig till kvällens träningstävling i lydnad i Ängelholm. Vi var ett av dem (klass 2). Speedy låg fint på platsen, men det krävdes dubbelkommando för att lägga honom o sedan pep han där han låg (har aldrig hänt förut). Övriga moment var väl egentligen under all kritik (våra totalpoäng räckte inte ens riktigt till ett 3:dje pris), men nå´nstans kan jag ändå känna att det var kul med en pigg hund. Han var så pigg att det blev alldeles för många skall o för mycket bus, men jag kan ta det ikväll. Det som också faktiskt var positivt var att han snusade inte alls så mycket som vid tidigare tävlingstillfällen.
Ja, ja vi får väl se hur det blir när vi ger oss ut på officiell tävling på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.