Bra eller dåligt?

1 april, 2009 av

Idag har veterinär Erik Utterström, på Din Veterinär undersökt Speedy från hjässa till svans. Nja, kanske inte riktigt hela hunden, men bl a kände han igenom musklerna i ryggen o kollade rörligheten i samtliga leder. Han kunde inte finna annat än att Speedy var i god form. Erik tyckte symtomen jag beskrev var allt för vaga för att starta en utredning. Vi fick istället rådet att leva som vanligt (inkl agility) o återkomma om symtomen kvarstår om två veckor eller om de förvärras.
Det kändes naturligtvis skönt att våga ge sig upp på klubben på eftermiddagen o träna agility, men det gnager ändå lite i själen att det kan vara något som inte står rätt till. Bl a är ju de fästingburna sjukdomarna lömska.
speedy-i-solen-005
En härlig vårsol lyser in!

4 svar till “Bra eller dåligt?”

 1. freckles Carina skriver:

  Skönt farbror doktorn inte hittade något ”konstigt” på dig Ja fästingburna sjukdomarna är luriga, så vi hoppas du snart är det lik igen,

 2. Lena skriver:

  Hoppas det bara var något tillfälligt.

 3. Maria & Tiffany skriver:

  Hoppas det går över så vi ses den 19:e!

 4. Maria skriver:

  Erik på Din Veterinär är bra, känns dock som om han tar ”lätt” på saker. Tycker väl att vi djurägare är lite sjåpiga. Till oss sa han ungefär samma sak, gav oss smärtstillande till kissen och sa ”är det kvar om två veckor så kom tillbaka”, medans en annan veterinär gav oss 3 veckors antibiotika mot samma symptom. (Men en annan kisse)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.