Avbokat

6 april, 2009 av

Hade ett nytt besök hos veterinären inbokat, men efter mycket velande fram o tillbaka kom jag överens med djurskötaren (som svarade i telefon) att vi skulle avboka kvällens tid. Jag ska istället ringa direkt om symtomen kommer tillbaka.
Speedy har varit pigg som en mört hela helgen o det efter att vi tränat agility både onsdag och fredag. I fredags kväll tränade vi förresten med ett gäng som är superduktiga. Kände att jag var klart sämst – Speedy är det inga större fel på, men han skulle säkert önska en bättre förare…

3 svar till “Avbokat”

 1. Maria & Tiffany skriver:

  Skönt att höra! Själva var vi på hundpromenad utanför Aneby i söndags, 9 welshar i blandade åldrar sprang och busade, sen fikade vi och grillade korv. Jätteroligt 🙂

 2. Maria & Tiffany skriver:

  Glömde ju lägga till att jag tror du är den allra bästa föraren som finns för Speedy! Absolut.

 3. Lena skriver:

  Det är att ha kul med sin hund som är det viktiga och jag tror nog att Speedy är super nöjd med dig som förare. Finns alltid de som kan handla bättre o är smidigare på plan men….. att hunden har kul är det som i slutändan är viktigast.

  Tyvärr tycker jag att sammanhållningen i agilitygänget som det var innan inte finns längre vilket är jätte trist,många faktorer som spelar in!

  Passar på att önska Er GLAD PÅSK.

  Kram o voff från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.