Debut i klass 2

10 april, 2009 av

Kl 03.52 vaknade jag. Kändes som det inte var lönt att somna om. Väckaren skulle ju ändå snart starta. Jag hade förberett kläder mm kvällen innan, så det gick smidigt att bli klar. Speedy var lite seg till en början, men när han fick koll på att tränings-/tävlingsväskan var packad, blev det fart.
När vi kom fram till Nils Holgersson hallen i Skurup hade jag ca en halvtimma på mig, innan det var dags för första banvandring. Upplägget av de båda tävlingsdagarna passade oss perfekt då det på fredagen var hopp klass 2 samt agility klass 1.
Tyvärr blev det en så´n dag då Speedy körde näsan i mattan o vi hade nästan ingen kontakt alls med varandra på banan. Det kunde bara  sluta på ett sätt – Två diskade lopp. Man kan inte låta bli att bli både lite ledsen o besviken.
Det sägs ha varit löptik i hallen o det kan ju förklara ett o annat. Jag tror inte alla tik-ägare förstår vilket problem det kan vara för hanarna.
olivia-inger-o-speedy

nils-holgersson-hallen

2 svar till “Debut i klass 2”

  1. Lena skriver:

    Ni tar det nästa gång ska du se………….

  2. Signe skriver:

    Det er ikke lett å være hannhund og skulle konsentrere seg dersom der har vært en löptik! Fantastisk fin hund du har, og det lyser jo en herlig personlighet gjennom bildene. Vi snakkes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.