Linköping

21 april, 2009 av

Alla valpköparna kom till det planerade arrangemanget, som Marie o Göran (Sveas husse o matte) bjudit in till – Jättekul! Vi var ca 30 personer och 9 hundar (mamma, pappa o barn) under söndagens träff. Det började med samling hemma i familjen Denittons trädgård. Där bjöds det på ost- och skinkfralla med dryck. Det var rätt kyligt, så en kopp kaffe satt fint.
Där efter tog vi oss till Maries arbetsplats där vi kunde släppa hundarna på den stora gräsmattan utanför. Roligt att alla vågade släppa sin hund lös. Jag tog en hel del bilder, men så här i efterhand kan jag mest konstatera att jag är en värdelös fotograf…! = (  Hoppas att någon av de andra kan bidra med några av en bättre sort.
Bengt o jag visade lite hur man vardagstrimmar en welsh, innan vi drog oss in i värmen. Medan hundarna vilade i bilarna åt vi människor kycklingsallad o till dessert bjöds det på kaffe med mumsig kaka. Innan vi sedan gick utomhus igen, visades det film på valparna, när de var små.
Det blev ett nytt race på gräset innan det var dags för var o en att åka hem till sig.

Hjärtligt TACK för en trevlig träff o Tack Rockie för presenten till Speedy!

speedy-o-svea
Svea & Speedy

fridolf-fran-torsby
Fridolf från Torsby

fyra-welshar
Fyra welshar utan namn (Troligtvis är det Tiffany som är nr 2)
i-par
Tiffany & ??
welsh-i-hog
Allmän kontroll
paketoppning
Paketöppning

2 svar till “Linköping”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Det var verkligen jätteroligt att träffa alla! Kul att ni kom så vi fick träffa pappa Speedy också! Tiffany är överst på bilden I par och kanske tvåa i welshar utan namn 🙂

  2. Lena skriver:

    Härliga bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.