Det bör finnas hopp

10 maj, 2009 av

Dagens tävling gick av stapeln i Höör. Tur för en så´n som mig att det finns GPS – Hittar nästan ingenstans på egen hand.
Ett agilitylopp kvart i elva o ett hopplopp kvart över fyra. När jag dessutom var på plats redan kl 9 så kan man ju snabbt konstatera att tävlingsdagen blev rätt lång. Vädret har varit toppen. Ganska mycket sol, men även en del vind, så det blev inte allt för varmt för hundarna.
Tyvärr diskade vi oss i båda loppen. Första gången var det mest Speedys fel (han lämnade t o m banan), men andra gången var orsaken framför allt felaktig handling o det går ju att förbättra. Jag fortsätter därför att hoppas…!
Grattis alla klubbkompisar från Råådalen som tog pinne/placerade sig idag!
En helt avkopplad Emma (fransk bulldog) får representera dagen på bild.
emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.