Tisdag – Agility

19 maj, 2009 av

Efter en halv dag på jobbet o en snabbt intagen lunch cyklade jag den dryga kilometern upp till klubben (tillsammans med Speedy förstås). En del av sträckan kan Speedy vara lös o då kan han passa på att göra sina behov.
På klubben fick vi en timmas privatundervisning i agility. Lyxigt, kul o mycket lärorikt. Nu gäller det att träna vidare på egen hand o ta med de nya kunskaperna även på tävling.
Tidigare ikväll fick Speedy tag i ett gammal tuggben o skuttade ut med det i trädgården. Hoppas han kommer att visa denna livsglädje så länge han lever. Försökte filma honom, men se det är inte så lätt…

Ett svar till “Tisdag – Agility”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Vi var och tittade på en Agility-tävling igår kväll, där våra kursledare visade hur det ska gå till sen när vi är fullärda! Det var väldigt kul att se, man inser hur svårt det är att få ihop allt! I kväll är det träning igen och på söndag är det avslutning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.