Fredag – Lördag

24 maj, 2009 av

Dessa dagar var det inte så mycket aktiviteter för Speedy. Bengt, Marcus o jag var på Magnus Stenbock på fredagen, för att prova pistolskytte. Vi blev verkligen väl omhändertagna o det var kul att lära sig en del nytt, både om säkerhet och om teknik. Marcus blev så pass biten att han blev sugen på en kurs till hösten. Efter det besöket blev det lunch på Rya golfkrog.
Där uppmärksammade vi att de även serverar lördags-brunch, så dagen efter cyklade vi dit för att frossa i allt från scones, sill o ägg till pommes o våfflor.
På fredagskvällen var det kalas i Eslöv o dit fick också Speedy följa med.

Ett svar till “Fredag – Lördag”

  1. Jenny & Vovvarna skriver:

    Nu börjar antibiotikan göra verkan… Robben börjar bli sitt gamla jag igen. Inte nåt träningsfreak precis, men en som hoppar, skuttar, skäller och busar med Gaj igen t o m har han börjat retas med lilleman igen. Veterinären tog ett blodprov i fredags, så vi väntar på besked om det visar nåt…
    Igår såg jag Rocky här i Motala och bytte några ord med husse. Jag hade mina hundar med och ingen att lämna kopplet till, så jag fick bara njuta av honom på avstånd. Men han såg väldigt fin ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.