Klubbtävling på Råådalen

26 maj, 2009 av

Hemmaklubben anordnade en klubbtävling i agility ikväll. Det var som vanligt en hoppklass, en agilityklass o en nybörjarklass.
Idag satsade jag mest på att träna Speedy i att inte nosa. Han nosade inte i första starten, men vad gjorde han istället? Jo, stack till en go flatte-tik o sedan fick jag nästan inte tag i honom igen.
Nästa gång han var olydig blev jag arg o lade ner honom. Sedan fick han sitta i skamvrån (ensam, en bra bit ifrån där jag var o jag gosade med andra hundar). Kanske det gav effekt för i lopp två var han med mig. I tredje loppet klantade jag mig ett par gånger, men Speedy var med tills vi gått i mål för då stod godingen där o Speedy for iväg igen – Suck! Vi som skulle springa till gotte-skålen.
Så snart vi kört sista banan cyklade vi hemåt eftersom åskan började mullra i horsionten. Vi hade tur. Det började inte regna förrän vi bara hade några hus kvar att köra förbi, innan vi var vid vår egen dörr.
Nu kopplar vi av båda två.
pausplats

2 svar till “Klubbtävling på Råådalen”

  1. Maria & Tiffany skriver:

    Vi känner igen det där… fast Tiffany springer och tar andras leksaker som hon sen rusar runt planen med helt överlycklig… Vi har en bra bit kvar innan vi kommer runt en hel bana, men vi kämpar på!

  2. Lena skriver:

    Tack själv för trevligt sällskap i Lund även om det inte var någons dag men lika glada för det är ju vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.