Oj vad tiden springer iväg

29 maj, 2009 av

Denna veckan har gått i ett rasande tempo. I måndagskväll satt jag hos frissan o på tisdagskvällen var vi som du vet på klubbtävling. På onsdagen var det 100 år sedan min far föddes (han lever inte längre), så då träffades vi barn med respektive. Igår hade vi husspekulanter på besök. Vi ska inte sälja, men de som var o tittade hos oss är intresserad av området.
Speedy har troligtvis fått ett insektsstick på sitt ena framben o innan vi upptäckte det hade han bitit av pälsen på ett området stort som en 5-krona o han som ska ställas ut imorgon (favoritutställningen – Hasslarp)! Köpte i veckan en ”modern” uppblåsbar krage (se bild). Faktiskt inte så dyr som jag misstäkte att den skulle vara, 130 kr hos Din Veterinär. Betydligt humanare för hundarna att använda än de stora plast-trattarna.
Vi har trimmat lite o badat den ”lille” idag.
krage

Ett svar till “Oj vad tiden springer iväg”

  1. Christian skriver:

    Haha, Nasse-tasse då! Man ser ju hur du viftar på svansen! Din linslus!

    Snart kommer jag hem så att vi kan busa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.