Agility för hela slanten

7 juni, 2009 av

Hemmaklubben anordnade som vanligt officiella agilitytävlingar första helgen i juni. På lördagen körde jag mina lopp. Fick gå båda banorna innan start i första klassen. Det var första gången jag råkat ut för det. Det gällde att koncentrera sig på den första o lämna den andra längre bak i hjärnkontoret. Vi fick en något tveksam start, men sedan en härlig fart på hoppbanan. Tyvärr var jag en för dålig handler så Speedy hoppade tillbaka över hopphindret han precis tagit sig över. Kändes dock bra inför nästa lopp.
Efter 5 bra hinder på agilitybanan flög Speedy över det sjätte (hopp) o ut mot en söt Welsh-tik som han upptäckt, då han stack ut huvudet från tunneln o det var omöjligt att få in honom på banan igen. Han är verkligen hal som en ål i dessa lägen. Fyra personer försökte fånga honom…! Till sist funkade med köttbulls-bitar.
På eftermiddagen var jag inropare i klass 3. Första gången jag provat på den uppgiften. Hela söndagen har jag sedan varit funktionär, med blandade uppgifter.

Lisbeth med Donna får representera helgen på bild;
lisbeth-o-donna

hopp

Ett svar till “Agility för hela slanten”

  1. Lena skriver:

    Ja vädret var ju på klubbens sida ändå. Speedy är bara så mkt welsh 🙂 Skönt att du ändå verkar nöjd med tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.