En ledig eftermiddag

17 juni, 2009 av

Igår körde lill-husse (Christian) agility med Speedy. De hade fin kontakt med varann. När vi tröttnat på träningen cyklade vi ner till Råå o fixade några ärenden. Köpte bl a avmaskningsmedel till Speedy. Inte för att jag sett några maskar, men vi har inte avmaskat honom sedan han var liten, så det kunde ju ändå vara dax. Fick höra att man i Norge avmaskar sina hundar 2 gånger varje år – Det känns som en stor risk att maskarna ska utveckla resistens.
Igår kväll bortstade husse Speedys tänder samt tog bort tandsten, så nu är han en riktig fräsching.

gungan

paus

slalom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.