Magomvridning

12 juli, 2009 av

Denna gräsliga åkomma funderar jag på ibland. Hur lång tid ska man låta det gå mellan mat o hård motion o vad är egentligen hård motion? Är det för att man cyklar med sin hund några kilometer, även om man gör det varje dag? Vad gäller beträffande mängd godis man kan ge t ex i samband med agility-träning, utan ökad risk? Har just Welshen en ökad risk för att bli drabbad – Hur mäter man om hunden har djup bröstkorg? Mycket frågor blev det. Hoppas någon kan/vill svara!

Ett svar till “Magomvridning”

  1. freckles Carina skriver:

    har aldrig hört talas om någon welsh som drabbats av magomvridning
    Har aldrig ens funderat på när och hur mina hundar äter och när de utfodras. En hemsk åkomma är det då jag har kompisar som mist sina hundar pga av magomvridning men det har i båda fallen varit setter, gordon och eng.setter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.