En vecka

2 augusti, 2009 av

Så har det då gått en hel vecka sedan semestern tog slut. Det har under dessa dagar åter blivit ”bra” promenader för Speedy. Bl a har vi gått en 2-timmars runda med Anne o hennes pudlar.

Några dagar har husse tagit cykeln på morgonturen o därför hunnit en rejäl runda.

Igår, lördag, träffade vi på Malte 5 år (ser ut som en blandning mellan pudel o engelk cocker). När hundarna stelt kollat in varandra på nära håll kallade jag Speedy till mig. När Speedy lydigt började traska mot mig hoppade Malte (fegis?!?) på Speedy bak ifrån. Efter ett kort slagsmål fick jag tag i nackarna på dem! Inget allvarligt hände som tur är.

Idag har vi varit hos min syster på landet. Speedy fick då både springa på fälten tillsammans med vorsteh-kompisen Bessie o hälsa på snälle katten Grå-Nos.

Hela veckan har jag varit dålig på att ta med kameran ut. Under helgen då vi varit i Vejbystrand låg kameran dessutom hemma i ”stan” (suck). Ikväll lånade jag min systers kamera så det blev ett par kort till sidan i alla fall.

granos-o-speedy-1

granos-o-speedy-2

2 svar till “En vecka”

  1. freckles Carina skriver:

    Duktiga Speedy, han har inte fått mamma toscas katthatar gen, fast när
    f-n blir gammal blir han religiös sägs det och nu går det hyfsat med katter och tosca

  2. Maria & Tiffany skriver:

    Tiffany har också en kattkompis som hon tycker mycket om. Det är grannens katt som kommer och hälsar på nästan varje dag bara för att
    gosa lite!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.